Mischa Top

| 0614890034 | info@mischatop.nl |

Nieuws update: corona, online training en meer…

Plotsklap de schaatsen in het “vet”

Afgelopen maand is snel gegaan. Zo stond ik 3 weken geleden nog op het ijs en was ik van plan mijn seizoenstijd nog verder aan te scherpen. Dat is niet meer gelukt door de huidige maatregelen, dit bewaar ik dan ook voor oktober 2020, de schaatsen liggen in het vet. Mijn seizoensplanning had ik al klaar gemaakt, echter ga ik dit nu wat aanpassen.

5 provinciën ronde

Ook zouden wij dit weekend de 5 Provinciën ronde wielrennen, dit wil ik verschuiven tot het najaar. In de volgende nieuwsbrief hier meer over.

Off season?

Zoals de meesten van jullie weten van mij, is de maand april als wedstrijdschaatser een ‘off season’ maand. In dit deel van het jaar wordt er wel getraind alleen ligt de intensiteit lager.
Als buiten sporter heb ik de afgelopen weken het laatste nieuws over het coronavirus gevolgd.  De groepstrainingen kunnen daardoor helaas niet doorgaan. Ik wacht de berichtgeving tot na 28 april af. Ik heb daarom besloten om toch te kijken hoe er wel getraind kan worden. Dat kan natuurlijk alleen buiten. En dat kan deze maand ook online bij mij. Een ieder vanuit zijn eigen huis.

Online training

Afgelopen week heb ik gekeken hoe online trainingen gaan en wat iedereen ervan zou vinden.  Ik heb in ieder geval een positief gevoel overgehouden aan de online sport lessen van deze week. Het deed mij denken aan mijn jong – oranje shorttrack tijd in de jaren 2000, waarin ik ook thuis trainingen deed om sterker te worden en Nederlands Kampioen te worden. Gemotiveerd zoals altijd deed ik de trainingen om de spieren sterker te maken, toen der tijd alleen nu met jullie samen!

Online lessen

Online training Mischa TOPIn de online lessen kan je verwachten dat wij werken aan:

 • lenigheid,
 • coördinatie
 • spierkracht
 • core stabiliteit.

Ik zal de training zoveel mogelijk mee en voordoen. Je kunt mij de oefeningen zien doen, ik leg het ook uit en daarnaast daag ik je uit als je de oefeningen kan de oefeningen zwaarder of moeilijker te maken.

Online (groepstraining) in april

dag tijd type training data
maandag 20.00 – 20.45 spierkracht total body 6, 20 en 27
dinsdag 07.30 – 08.00 spierkracht core 7, 14, 21 en 28
woensdag 09.00 – 10.00 koud water training 15 en 29
woensdag 19.15 – 20.00 spierkracht total body 8, 15, 22 en 29
donderdag 12.00 – 12.30 spierkracht core 9, 16, 23 en 30

inlogcode online training

Jullie ontvangen 2 inlogcodes per training in de whatsapp groep een dag voordat de training start.

kosten online training

Voor de online lessen vraag ik een een halve rit op de rittenkaart.

Personal Training

Naast de online trainingen gaan de personal trainingen wel buiten door. 1 – 1 samen trainen en werken aan conditie of bijvoorbeeld spierkracht kan prima als we 1,5 meter afstand houden.

Schema’s

Ook de schema’s maak ik per individu gericht op persoonlijke doelen die we samen opstellen of als jij ergens zelf mee komt.

eind april verder kijken

Eind april wil ik bekijken hoe de ontwikkelingen en de berichtgeving van het kabinet en het RIVM is. Dan bekijk ik hoe en wanneer de buitentrainingen weer opgepakt worden: skeeleren, wielrennen, crosstraining, ect.

Workshops in mei

De geplande workshops in mei gaan online door
Voorjaarsworkshops Mischa Top

14 mei – 19.30 – 20.45 uur        Sport en motivatie

 • Wat is motivatie precies?
 • Doelen stellen
 • Welke verschillende vormen van motivatie zijn er?
 • Hoe kan je jezelf beter motiveren?
 • En welke technieken kan je gebruiken om anderen gemotiveerd te laten raken?

21 mei – 19.30 – 20.45 uur     Ademhaling

 • Hoe kan je de ademhaling toepassen als middel energie?
 • Hoe kan je de ademhaling toepassen als middel ontspanning?
 • Hoe beïnvloed je je met je ademhaling je autonome zenuwstelsel?
 • Hoe je met je ademhaling stress kunt verminderen?
 • Ademhaling en sport en bewegen.
 • Je maakt kennis met verschillende ademhalingstechnieken.

28 mei – 19.30 – 20.45 uur     Slaap

 • Wat is de invloed van een powernap?
 • Welke invloed heeft slaap op onze gezondheid en ons functioneren?
 • Hoe voorkom je slaapproblemen?
 • Als je slecht slaapt, wat kan je doen om beter te slapen?
 • Wat kan je doen om een goede nachtrust te bevorderen?

 

Kosten € 5,- p.p. per workshop.

aanmelden?

Wil je je aanmelden voor:

 • online training
 • personal training
 • trainings schema
 • workshops in mei?

Dit kan door mij een berichtje te sturen via de telefoon: 0614890034
of door mij een mailtje te sturen: info@mischatop.nl

 

Tot snel!

Mischa Top

 

#motivatie #concentratie #focus #fit

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Mischa Top

Thema door Anders Norén