Mischa Top

| 0614890034 | info@mischatop.nl |

Ik ga met zwangerschapsverlof

Beste sportliefhebbers,

Ik wil jullie graag een update geven van een belangrijke ontwikkeling in mijn leven. Zoals sommigen van jullie wellicht al weten, ben ik in verwachting en ben ik verheugd om een nieuw hoofdstuk in mijn leven te beginnen als moeder. Daarom ga ik met verlof.

Verlof

Om deze bijzondere tijd volledig te kunnen omarmen, zal ik binnenkort met zwangerschapsverlof gaan. Deze periode zal me de gelegenheid geven om me voor te bereiden op de komst van mijn kleintje en me te richten op mijn eigen welzijn tijdens deze prachtige reis.

Tijdens mijn afwezigheid zal mijn sport- training/coaching/begeleiding tijdelijk worden onderbroken of gepauzeerd. Afhankelijk van hoe ik mij voel en in overleg met jou kijken wanneer we alles weer kunnen opstarten.

Minder beschikbaar

Ik zal tijdens mijn verlof nog steeds beschikbaar zijn via e-mail, hoewel mijn reactietijd mogelijk iets langer is dan jullie gewend zijn. Mocht je vragen hebben, advies nodig hebben of gewoon even willen bijpraten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Vervolg

Als ik weer in staat ben om alles weer aan te pakken of op te bouwen. Kom ik zo snel mogelijk met een planning mbt trainingen en coaching.

Go for it!

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie begrip en steun gedurende deze periode. Ik kijk ernaar uit om jullie weer te begeleiden en te trainen en te inspireren zodra ik terug ben en vol energie om onze sportieve doelen verder te brengen.

Met sportieve groet,

Mischa Top

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Mischa Top

Thema door Anders Norén