Mischa Top

| 0614890034 | info@mischatop.nl |

Zeer geslaagde clinic bij Art of Health

Verslag Koud Water Training op locatie (clinic).

28 oktober 2018 – Art of Health – Schoorl aan zee – clinic Koud Water Training.

Vroege vogels!

In alle vroegte gingen wij (Joost en ik) op pad richting Camperduin, vlakbij Schoorl aan zee voor een clinic Koud Water Training.

The Art of Health een leefstijl en personal training studio in Schagen van Annelies Passchier, een oud-ploeggenoot uit het skeeleren en marathonschaatsen.

Top omstandigheden!

Clinic Art of health 28-10-2018 3Ruim 25 deelnemers wachten in spanning af. De omstandigheden zijn ideaal, volle zon, goede watertemperatuur en goed briesje. Kortom Top omstandigheden!

Na de introductie gingen we aan de slag! We begonnen met een korte Clinic Koud Water Training Schoorl 1wandeling om daarna door te gaan met een pittige warming-up.

Het water in!

Na de  warming-up, deed iedereen zijn kleren uit om vervolgens voor de eerste keer het koude water in te Clinic Koud Water Training Schoorl 2gaan. De spanning stijgt! Een instructie mbt de ademhaling geeft iedereen rust.

Zonder aarzeling stapt de hele groep het water in. De eerste reacties horen we al: “oeh” , “lekker water”. Na een kleine 2 minuten komen we het water weer uit.

Na een tweede serie oefeningen, hardlopen en nogmaals de zee in. Komt iedereen met een grote glimlach het water uit! “Yes we did it!”
Na het omkleden gingen we nog even nazitten en bespreken onder het genot van een warme thee en Clinic Koud Water Training Schoorl 3huisgemaakte soep (“erg lekker”) van Annelies.

De reacties waren louter positief iedereen heeft zijn grens verlegd of zijn challenge behaald. Super!

 

“Dit was echt heel tof om te doen”

“Dit smaakt naar meer!”

“Man wat is dit een super ervaring”

Top groep!

Terugkijkend was dit super om te doen om een mooie enthousiaste groep kennis te laten maken met de voordelen en effecten van koud water training.

Ook iets voor jou?

Ook iets voor jou bedrijf? Neem contact met mij op: info@mischatop.nl

Op naar de volgende!

 

Mischa en Joost

 

Clinic Koud Water Training Schoorl 4

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Mischa Top

Thema door Anders Norén